stylist

Sophie

Hoi!

Ik wil me graag aan je voorstellen.

Mijn naam is Sophie van Duursen, ik ben geboren in Deurne.

Vanaf mijn kindertijd wilde ik altijd al kapster worden en dit is het vak wat ik vol passie ben gaan doen. Mijn opleiding heb ik genoten op het Imko college in Eindhoven. Daar heb ik de opleiding junior- en allroundkapper succesvol afgerond. Na deze opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan als kapster. Ik heb gewerkt in kapsalons in Asten, Eindhoven en Beek en Donk. In deze salons heb ik veel geleerd maar ik merkte al gauw dat ik meer wilde dan dat.

Toen Temple of Beauty Plein op mijn pad kwam, nam ik de kans om me hier te vestigen dan ook met beide handen aan. Alle ondernemers van Temple of Beauty Plein zijn werkzaam binnen de schoonheidsbranche of sauna- en welnessbranche. Ik ben nog steeds blij met mijn keuze, zelfstandig maar toch gezellig met meerdere mensen in één pand. Het bevalt mij super! Wij zijn een gedreven en perfectionistische club mensen en binnen de Temple of Beauty Plein heerst een gezellige, huiselijke sfeer.

Ik hou van mijn vak en doe dit met liefde en plezier. Mijn passie ligt vooral bij het kleuren, ik doe niets liever dan de laatste trends volgen en ik hou ervan om me steeds te blijven ontwikkelen op dit gebied. Ik sta ook wel bekend als de highlight/balayage kapper. Ook knippen is één van mijn passies zowel voor vrouwen als mannen.

Kom gezellig een keertje langs dan ga ik ook van jouw kapsel iets moois maken!

Liefs Sophie

Team

Ontdek ons team

Ons team bestaat uit meerdere ondernemers onder één dak,

Temple of Beauty Plein. Naast uw hairstyliste treft u bij ons nog veel meer.

Ontdek hieronder ons team. ↓

 • Annie

  Schoonheidsspecialiste

  Hallo, ik ben Annie. Al vele jaren run ik met veel enthousiasme mijn eigen beautysalon, waar ik zelf als allround schoonheidsspecialiste werk. Alhoewel ik alle kneepjes van het vak ken ben ik gespecialiseerd in het ontharen. Deze wordt erkend door de zorgverzekeraar.

 • Marjolein

  Schoonheidsspecialiste & Pedicure

  Mijn naam is Marjolein, vanaf 2011 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste en pedicure. In 2013 heb ik mijn opleiding medisch pedicure afgerond. In deze jaren heb ik ervaring opgedaan en meerdere cursussen gevolgd om mij tot een professional te ontwikkelen.

 • Ragna

  Schoonheidsspecialiste & Pedicure

  Al een aantal jaren ben ik met ontzettend veel plezier en passie als zelfstandige aan het werk bij Temple of Beauty Plein. Ik ontvang jullie graag in mijn salon om jullie helemaal in de watten te leggen. Veel liefs.

 • Ursula

  Nagelstyliste

  Al sinds mijn jeugd wilde ik iets doen in de uiterlijke verzorging en nadat ik jaren als kapster heb gewerkt , heb ik in 2007 mijn nagelstyliste diploma gehaald, en hou ik mezelf op de hoogte door regelmatig cursussen te volgen. Ik ben gespecialiseerd in acryl systemen en next gel, tevens in gellac op de natuurlijke nagel en kunstnagel. Ook voor een Nail art kunt u bij mij terecht!

 • Bo

  Schoonheidsspecialiste & Pedicure

  Mijn naam is Bo. Ik werk met heel veel plezier als zelfstandige ondernemer bij de Temple of Beauty, onder de naam BOeauty Salon. Ik zou jullie graag willen verwelkomen in mijn salon, om samen te kijken wat ik voor u kan betekenen!